Echipament electronic anti-calcar ENIGMA

In mediul nostru inconjurator, resursa de apa este esentiala pentru dezvoltarea industriei, precum si deficit de apa. Prin urmare, lumea industriala trebuie sa reutilizeze apa. Ceea ce o face extrem de concentrata sau noroioasa.

Acesta este motivul pentru care tartrul sau rugina cauzeaza o problema considerabila. Scalewatcher™ este un echipament, care impiedica depunerea tartrului, cum ar fi silicat, depunerea de fiersi carbonat de calciu si usureaza scurgerea lor. Efectul Scalewatcher™ ajunge pana la aproximativ 1-2 km de la locatia sa.

Patentatul Scalewatcher Enigma genereaza o frecventa complexa a semnalului modulat, care este aplicat prin simpla formare a unei bobine in jurul exterior al tevii. Obiectivul aplicarii simultane acestor mii de frecvente diferite este de a induce o tensiune in apa, de a potrivi frecventa de rezonanta a ionilor dizolvati si, prin urmare, de a le da energie suficienta pentru a elibera dioxidul de carbon si de a rupe legatura lor cu moleculele de apa.

Principiul de rezonanta este bine cunoscut si utilizat pe scara larga de catre ingineri. Unicitatea sa rezulta din creerea a mai multa energie decat cea aplicata.

Urmatoarele beneficii rezultate din folosirea Enigma sunt de interes comercial si industrial a utlizatoriilor de apa dura:

  • - Formarea depunerilor este prevenita
  • - Tartru existent este dizolvat si inlaturat
  • - Apa este la fel de nutritiva si in sigura pentru a fi bauta sau folosita in producerea/prepararea mancarii
  • - Sistemele inchise, ca boilerele acumuleaza numai un praf fin de calciu care este usor eliminat in cursul intretinerii de rutina. Nu necesita spargeri mecanice sau chimicale.
  • - Apa tratata de la Enigma prezinta unele proprietati ale apei moale in ceea ce reducerea utilizarii sapunului si si gunoiului.
  • - Tendinta calciului de a adera la suprafata nu este expusa de catre cristalele formate de Enigma. Acest lucru a fost descoperit, uneori, pentru a beneficia cei cu piele sensibila, cum ar fi cei care sufera de eczeme.
  • - Nu exista nicio formare de produse secundare. Enigma produce numai precipitatiile naturale de carbonat de calciu numai sub conditii controlate.

Pentru mai multe detalii cu privire la Scalewatcher Enigma puteti citi documentele puse la download mai jos:

Prezentare Enigma Compilation Case Studies Digtal Unit Specs NEW for Romania Energy & Environmental Issues due to Hard Water Scaling Equipment Range Data Sheet How it works

Developed by Creative Luggage